آش رشته خوشمزه

طرز تهیه آش رشته خوشمزه چندان سخت نیست. فقط نیاز به دانستن برخی نکات دارد که با آگاهی از آنها میتوانید براحتی یک آش رشته خوشمزه تهیه کنید. از آش رشته نه تنها میتوانید به عنوان وعده غذایی اصلی یا پیش غذا بهره ببرید، بلکه برای مجالس مذهبی و نذری هم میتوانید از آش رشته استفاده کنید.

مواد لازم :

  • سبزی مخصوص آش ( تره – جعفری – اسفناج – گشنیز ) : ۱ کیلو (خرد شده)
  • رشته آش : نصف بسته
  • حبوبات ( نخود – لوبیا – عدس ) : از هر کدام نصف لیوان
  • نعناع خشک : ۲ قاشق غذاخوری
  • کشک به مقدار دلخواه
  • پیاز به مقدار دلخواه
  • سیر به مقدار دلخواه
  • روغن به مقدار دلخواه
  • زرد چوبه، نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهيه:

در اولین مرحله برای تهیه آش رشته در قابلمه آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید . وقتی آب جوش آمد حبوبات خیس خورده را در قابلمه بریزید . وقتی که حبوبات یعنی نخود و لوبیا کمی نرم شد، عدس را نیز به آن اضافه کنید. عدس نسبت به نخود و لوبیا زودپز تر است. در مرحله ی بعد توی ماهیتابه پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. وقتی از پختن عدس مطمین شدید نصف این پیاز سرخ کرده را با سبزی به قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را هم نبندید. بستن در قابلمه باعث تیره و بد رنگ شدن سبزی تان خواهد شد. صبر کنید تا سبزی ها پخته شوند.

اکنون رشته ها را اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه منتظر بمانید.  ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید نمک و فلفل آن را اضافه کنید. البته یادتان باشد کمی کم نمک بردارید. چون کشک هم نمک دارد. وقتی آش آماده شد میتوانید آن را در ظرف ریخته و نعناع داغ و کشک را به آن اضافه کنید.

نکته :
  • حبوبات را از روز قبل در آب بخیسانید و چند بار هم آبش را عوض کنید. این کار نفخ لوبیا را از بین می برد.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام