با این کوکی های جذاب با کریسمس همراه شوید

بیسکویت زنجبیلی یا خانواده جینجر برد یکی از کوکیهای کریسمس هست که درست کردن و تزیینش خیلی هیجان انگیز است و بر خلاف تصور عموم که زنجبیل طعم خوبی به بیسکویت نمیدهد ؛ فوق العاده خوشمزه است و بافت کرانچی بیسکویتی دارد که برای یک عصرانه جذاب مناسب مهمانی و حتی تولد و از همه مهمتر این روزهای کریسمسی است.

مواد لازم :

  • آرد  ۴۰۰ گرم
  • نمک  ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین  ۳/۴ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین  یک قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل  یک قاشق غذاخوری
  • جوز هندی  یک قاشق غذاخوری
  • کره  ۱۱۵ گرم
  • شکر  ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ  یک عدد
  • سس شکلات  ۱/۲ پیمانه
  • خامه قنادی  یک عدد

 طرز تهيه :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

آرد، جوش شیرین، پودر زنجبیل و پودر جوزهندی ، پودر دارچین و نمک. را در یک ظرف میریزیم و سه بار الک میکنیم.

کره و شکر را با همزن به مدت سه دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم و سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم و دو دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم.

food03-50

سس شکلات را به آن اضافه می کنیم.

ترکیب آرد را به آن اضافه میکنیم و با سرعت متوسط، چهار دقیقه هم میزنیم.

با دست خمیر را ورز می دهیم.

بعد از ورز دادن خمیر، دور خمیر را سلفون میکشیم و به مدت سه ساعت درون یخچال می گذاریم.

food02-50

با استفاده از وردنه خیمر را به قطر دو سانتی متر پهن میکینم. و قالب کوکی را بر روی خمیر میگذاریم. کمی فشار میدهیم بر روی قالب تا خمیر برش بخورد.

سپس به آرامی خمیر دور کوکی را بر میداریم.

کاغذ روغنی را بر روی سینی فر قرار می دهیم و کوکی های زنجبیلی را داخل سینی قرار می دهیم. و به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه درون فر می گذاریم.

سپس به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم کوکی ها خنک شوند .

خامه را به مدت ۵ دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم و درون قیف میریزیم و روی کوکی های زنجبیلی را تزئین میکنیم.

به مدت ۲۵ دقیقه درون یخچال بگذارید و سپس میل فرمایید.

 

نکته ها :