دسر پرتقال

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .

مواد لازم :

  • پرتقال (بدون پوست) ۱ پیمانه
  • آب پرتقال ۱ پیمانه
  • پوست پرتقال (رنده شده) ۱ قاشق سوپ خوری
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • ژلاتین (پودر) ٢ قاشق سوپخوري
  • خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم
  • شكر ۱۰۰ گرم

طرز تهيه:

ابتدا پودر ژلاتین را با ١/٤ پيمانه آب به خوبی مخلوط كنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب كرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند.
حال آب پرتقال را به مواد اضافه كنید و خوب بزنید سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با پوست پرتقال رنده‌شده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یک‌دست شود
در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یكی كنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود.
نکته : به جای پودر ژلاتین میتوانید از پودر ژله هم استفاده كنید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام