سوپ گازپاچو اسپانیایی

Gazpacho نوعی سوپ سرد سبزیجات متعلق به جنوب اسپانیاست که بر پایه گوجه فرنگی درست می شود. سوپ گوجه فرنگی از رایج ترین سوپ های تابستانی در اسپانیاست که به پرتغال هم برده شده است.

مواد لازم :

  • گوجه فرنگی درشت       ۱ عدد
  • خیار کوچک                   ۱ عدد
  • سیر                           ۱ حبه
  • فلفل دلمه ای                ۱ عدد
  • روغن زیتون بکر               ۱ قاشق سوپخوری
  • سرکه قرمز                   ¼ قاشق غذاخوری
  • سرکه  بالزامیک            ¼ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل                  به میزان لازم
  • نان تست                      جهت سرو
  • پنیر پارمزان                   جهت سرو

طرز تهيه:

گوجه‮فرنگی را در تکه‮های درشت خرد می‮کنیم.
پوست خیار را گرفته و اگر دانه دارد دانه های آن را خارج می کنیم. دانه های گوجه فرنگی را می گیریم.
گوجه‮فرنگی را با غذاساز پوره می‮کنیم تا پوره شود.
خیار را همراه با فلفل دلمه‮ای، سیر، هر دو نوع سرکه و روغن زیتون به پوره گوجه‮فرنگی اضافه کرده، دوباره غذاساز را روشن می کنیم.
مواد را در غذاساز خوب پوره می کنیم. در پایان نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم.
سوپ را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار می‮دهیم تا خوب خنک شود یا اینکه  ۸ ساعت داخل یخچال می گذاریم.
زمان سرو در صورت غلیظ بودن کمی آب اضافه می‮کنیم.
نان تست را با کمی روغن زیتون چرب می‮کنیم.
کمی روغن  روی سوپ پاشیده و کمی پنیر روی آن رنده یا ورقه می کنیم و همراه با نان سرو می‮کنیم.

نکته :
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای یک نفر مناسب می باشد .

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام