شناخت شخصیت افراد از نحوه غذاخوردن
غذا خوردن و نحوه خوردن آن میتواند یک معیار دقیق برای شناخت روانی افراد باشد. یک متخصص علوم تغذیهای و رفتارشناسی تغذیهای به نام خانم ژولیت BOGHOSSLAN در یک تحقیق منحصر به فرد بود در مورد خصوصیات اخلاقی و شخصیت روانی و خلقی آنها و انتخاب و نحوه خوردن مواد غذایی به نتایج جالبی دست یافته است.
بررسی ها نشان میدهند که :
- افرادی که مواد غذایی را آرام میخورند شخصیت روانی آرامی دارند، این افراد از شخصیت مختلفی برخوردار هستند. افرادی که غذاهای خود را مزه مزه میکنند و به طعم مواد غذایی اهمیت فراوان میدهند افرادی هستند که درزمان حال زندگی میکنند و از زندگی خود لذت میبرند و روحیه شادی دارند.
- افرادی که غذاها را بسیار سریع میجوند و تند غذا میخورند افرادی عصبیهستند و معمولا به دیگران اهمیت فراوان میدهند و ارزش کمتری برای خود قائل هستند.
- افرادی که به بخش های مختلف مواد غذایی در بشقاب خود اهمیت میدهند و دوست دارند ترکیبات مختلف ازهم جدا در بشقاب آنها وجود داشته باشد افراد منظبط و دقیقی هستند و مسئولیتپذیری در آنها بیشتر است و از انجام وظایف و مسئولیتهای مختلف لذت میبرند.
- افرادی که تمایل دارند تنها غذا بخورند افراد به لحاظ روحی آسیبپذیر هستند و روحیه انزوا طلبی دارند و به جزئیات درهمه چیز اهمیت فراوان میدهند.
- افرادی که غذای خود را با دیگران میخورند و از غذا خوردن در جمع لذت میبرند افراد اجتماعی هستند و میزان محبت و علاقه در آنها نسبت به همنوعان خود بالا است.
- افرادی که به دنبال خوردن مواد غذایی جدیدی هستند و از خوردن غذاهای عجیب و غریب و تازه لذت میبرند افرادی هستند ماجراجو، شجاع و با روحیه هستند.
- افرادی که هنگام انتخاب غذا در رستوران ها بسیار دقت میکنند و منوی غذا را مورد مطالعه دقیق قرار میدهند افرادی باهوش اما با روحیه اجتماعی آسیبپذیر هستند.
این کارشناس در انتها این نتیجه را به دست آورده که از نوع و نحوه انتخاب مواد غذایی افراد میتوانند روحیه و نوع شخصیت اجتماعی طرف مقابل را شناسایی کنند. این امر به ویژه برای زوج های جوان و یا همکاران اداری میتواند بسیار مفید باشد.