شکلات بیسکویتی

در این مطلب طرز تهیه دسری پر از شکلات که تهیه آن نیز بسیار آسان است و می توانید آن را همراه چای سرو نمایید را به شما آموزش می دهیم. اگر عاشق شکلات هستید، این دسر کاملا مناسب شماست.

مواد لازم :

  • بيسكويت خرد شده      ۷۵ گرم
  • شكلات خالص           ۱۵۰ گرم
  • كره بدون نمک             ۷۵ گرم
  • دارچين                        ۲ قاشق چای خوری
  • شير غلیظ شده          ۲۱۰ گرم
  • بادام                         ۷۵ گرم
  • برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد        نا منظم خرد شده : ۵۰ گرم

۳۴-food01

طرز تهيه:

داخل قالب های ۶۷۵ گرمی مخصوص نان ، را با ورقه ای از فویل آشپزخانه بپوشانید .بادام ها را با چاقویی تیز , خرد نمایید .شکلات , کره , شیر و دارچین را داخل قابلمه بزرگ چدنی بریزید .

قابلمه را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات ها آب شوند .

در همین فاصله , مخلوط شکلات را مرتب هم بزنید تا خوب با هم ترکیب گردند .

بادام , بیسکویت و زرد آلو را به مخلوط شکلات بیافزایید و با قاشق چوبی مخلوط را خوب هم بزنید .

مایه دسر را داخل قالب آماده شده , بریزید و آن را یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد .
شکلاتی قالبی را برش بزنید و سرو نمایید .

نکته :

قبل از ذوب نمودن شکلات , ابتدا آن را به تکه های هم اندازه تقسیم نمایید . هر چه تکه های شکلات کوچکتر باشند , زودتر آب می شوند .

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام