غذایی پرانرژی ویژه سحری

گردو پلو  غذای محلی کوهدشت، بهترین منبع انرژی برای این روزهای ماه رمضان می باشد. در صورتی که شما این غذا را در وعده سحر میل نمایید برای کل روز بدنتان انرژی لازم جهت انجام امور روزمره را خواهد داشت. گیاهخواران می توانند این غذا را بدون گوشت طبخ نمایند.

۲۷-food02

گردو بهترین منبع منگنز ، مس ، منیزیم و فسفر می باشد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز در گردو وجود دارد . گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد. ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.
گردو برای سلامت قلب مفید است. به خاطر این که این ماده‌ی غذایی با ارزش سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ می‌باشد و برای همین به عملکرد خوب قلب کمک زیادی می‌کند. علاوه بر این درصد اسیدهای چرب اشباع شده یا همان چربی‌های مضر گردو بسیار کم است.

مواد لازم :

  • برنج ۳ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • گردوی خرد شده یا چرخ شده ۵۰۰ گرم
  • پیاز دو عدد متوسط
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
  • دارچین ۲ قاشق چایخوری
  • زردچوبه به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا برنج را شسته و با نمک اجازه دهید خیس بخورد.
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ کرده و زرچوبه و فلفل و دارچین را اضافه نمایید .
سپس گردو خرد شده را اضافه کنید و با مواد دیگر تفت دهید.
برنج را روی حرارت گذاشته و پس از مرحله پخت، آن را آبکش کرده و سپس در قابلمه ای مناسب برنج و مواد را لایه به لایه بریزید.
در آخر مقداری زعفران آب شده روی برنج بریزید و اجازه دهید به خوبی دم بکشد.

نکته :

این غذا را میتوانید بدون گوشت تهیه نمایید. در این صورت پیاز را سرخ کرده و گردو و ادویه ها را تفت می دهید و به برنج اضافه می نمایید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام