فرنی پسته ای برای افطار

انواع فرنی ها گزینه های خیلی مناسبی برای سحری و افطاری در ماه رمضان هستند. مراحل پخت ساده و سریع و نوع بافت آنها برای روزه داران بسیار مناسب هستند. در این مطلب طرز تهیه یک فرنی بسیار مغذی و پر انرژی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم :

  • شیر    ۲ لیوان
  • آرد برنج   ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر   ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب   ۱/۳ پیمانه
  • پودر پسته   ۳ قاشق غذاخوری
  • برای تزیین   خلال پسته

طرز تهيه :

ابتدا شیر سرد را داخل قابلمه می ریزم و بعد آرد برنج را به آن اضافه می کنیم.  آرد و شیر سرد را با هم خوب مخلوط کنیم تا صاف و یکدست شود. شیر باید کاملا سرد باشد چون آرد با شیر داغ خوب مخلوط نمی شود و گلوله می شود.

حالا شکر را اضافه کرده و شعله گاز را هم روشن میکنیم و با حرارت ملایم مدام مخلوط را هم می زنیم تا شکر آب شده و مایع غلیظ شود.

وقتی مایع غلیظ شد گلاب را هم اضافه می کنیم و باز مخلوط را هم میزنیم.

در نهایت پودر پسته را هم اضافه کرده و مخلوط را هم میزنیم تا یکدست شود.

هم زدن را تا جایی ادامه می دهیم که به غلظت دلخواه برسیم.

حالا فرنی پسته ای شما حاضر است.

داخل ظرف مناسب سرو می ریزیم و با خلال پسته نزئین می کنیم. این فرنی را داغ یا سرد می توانید میل کنید.

 

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام