نان سیر

نان سیر از پیش غذاهای معروف و محبوبی است که در اکثر رستوران ها و فست فودها به عنوان ساید دیش یا پیش غذا سرو می شود. این نان خوشمزه دستور پیچیده ای ندارد و بسیار خوش طعم و لذیذ است . برای تهیه نان سیر به مواد زیادی نیز نیاز ندارید. این پیش غذا می توان پیش غذای مناسبی برای مهمانی ها باشد و یا برای وعده شام سبک می توان ۲ عدد نان سیر میل کرد. زمان تهیه نان سیر کوتاه است و در کمترین زمان آماده می شود.

مواد لازم :

  • سیر ۲ حبه
  • روغن زیتون ½ پیمانه
  • نان باگت ۱ عدد
  • نمک ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه  به میزان دلخواه
  • پنیر پارمزان ( در صورت تمایل)

طرز تهيه :

روغن زیتون و سیر را داخل دستگاه مخلوط کن (بلندر) می‌ریزیم و آنها را کاملاً می‌زنیم تا پوره شود. سپس پنیر پارمزان رنده شده را به مخلوط اضافه می کنیم.

نان را به صورت عرضی یا طولی برش می‌دهیم. به کمک یک قلم مو یا پشت قاشق از پوره بدست آمده را به دو طرف قطعات نان می‌مالیم و آن‌ها را با نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم.

یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و نان‌های آغشته را داخل آن قرار می‌دهیم. هر سمت نان را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی حرارت کم سرخ می‌کنیم تا کمی طلائی شود.

در صورتی که بخواهید نان سیر گریل شده داشته باشد می‌توانید نان‌ها را به مدت ۲ تا ۴ دقیقه داخل فر نیز گریل کنید.

نکته :

اگر از طعم جعفری خوشتان می آید می توانید چند شاخه جعفری تازه را ریز خرد نمایید و مخلوط سیر و زیتون اضافه نمایید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام