نان فرفره ای پنیری فلفلی

در این طرز تهیه از خمیر پفکی ورقه ای آماده استفاده می کنیم. آزاد هستید تا از پنیر قابل پخش کردن و مواد دلخواه خود به جای فلفل استفاده کنید. بیکن پخته و خرد شده، گوشت ران نمک زده، بوقلمون، سوسیس یا سبزیجات دیگر هم جواب می دهند.

مواد لازم :

  • خمیر پفکی ۱ ورقه (ورقه ای، یخ زدایی شده)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • فلفل قرمز نصف فنجان  ۹۲ گرم (خرد شده، بریانی شده)
  • پنیر ۱/۲ فنجان (پنیر سیر و سبزجات)
  • پنیر پارمزان ۱/۴ فنجان (ریز رنده شده)
  • جعفری ۲ قاشق سوپخوری (خرد شده)

طرز تهيه :

 ابتدا ورقه ی خمیر بایستی قبل از استفاده یخ زدایی شود. پس یا از شب قبل آن را در یخچال قرار دهید و یا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا یخ زدایی شود.

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک با چنگال یا همزن بزنید.

سطح کار خودتان را کمی آرد پاشی کنید. تای ورقه خمیر را باز کنید و سپس کمی روی آن آرد بپاشید.

با یک وردنه کمی پهن کنید تا چین های خمیر باز شوند. لازم نیست ورقه ی خمیر را بزرگتر کنید.

روی خمیر قلموی آغشته به زرده تخم مرغ بمالید. نصف فنجان پنیر سبزیجات و سیر را به طور یکدست روی خمیر بمالید سپس فلفل های خرد شده، پنیر پارمزان و جعفری را روی آن بپاشید.

از لبه ی نزدیک به خودتان شروع کنید و خمیر را مانند رول ژله لوله کنید. به شکل ۲۰ تکه به عرض ۱ سانتی متر برش دهید. یک چاقوی اره ای برای این کار مناسب است.

برش ها را داخل سینی فر قرار دهید. سپس روی آنها را کمی زرده تخم مرغ بمالید.

و در آخر ۱۴ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند در فر بپزید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

 

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام