چیزکیک شکلاتی بدون پخت

کیک پنیر یا چیزکیک، یک دسر بسیار خوشمزه است که غالباً از پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه برای ساخت آن استفاده می شود . این نوع کیک ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده سازی در یخچال گذاشته می شوند تا آماده و سفت گردند. در این مطلب یک چیز کیک خوشمزه و ساده بدو نیاز به پخت به شما آموزش داده خواهد شد.

مواد لازم :

  • کراکر یا بیسکوئیت خرد شده   نصف پیمانه
  • کره آب شده   دو قاشق غذاخوری
  • ژلاتین   یک ورق
  • شیر کم‌چرب   ¾ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای کم‌چرب نرم شده   ۵۵۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای بدون چربی نرم شده   ۲۲۵ گرم
  • خامه ترش کم‌چرب   ۲۲۵ گرم
  • شکر   ۱/۳ پیمانه
  • وانیل   دو قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ آب شده   ۱۱۰ گرم
  • تمشک یا توت‌فرنگی تازه (اختیاری) مقداری برای تزیین

طرز تهيه :

ابتدا در یک کاسه متوسط، بیسکوئیت های خرد شده و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. آن را کف یک قالب گرد فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرد. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا مواد روی کیک آماده شوند.
برای قسمت پنیری، در یک قابلمه کوچک، ژلاتین را در شیر بریزید و ۵ دقیقه کنار بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس آن را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، پنیرهای خامه‌ای را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه ترش، شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط شیر و ژلاتین را بیفزایید و هم بزنید. مخلوط را دو نیم کنید. شکلات آب شده را روی نیمی از آن بریزید و هم بزنید.
نیمی از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و کاملا روی سطح آن پخش کنید. نیمی از مخلوط سفید را روی آن بریزید و با قاشق باریکی آنها را به صورت دایره‌ای هم بزنید تا فرم ابروباد به خود بگیرند. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. چیز کیک را به مدت ۶ ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.
برای سرو، خیلی با احتیاط چیزکیک را از درون قالب خارج کنید. روی آنها را با تمشک یا توت‌فرنگی تازه تزئین و سرو کنید.
کره نرم‌شده را خوب می‌زنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کرده، آن‌قدر به هم زدن ادامه می‌دهیم تا به صورت کرم در آید.
سپس آرد و نشاسته‌ ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را درون کیسه کرده و با ماسوره ستاره‌ای در سینی با فاصله می‌ریزیم و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی می‌گذاریم سپس سینی را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام