کارامل ماکیاتو

 کارامل ماکیاتو ( Caramel Macchiato ) یک قهوه ترکیبی تهیه شده از شربت کارامل و قهوه اسپرسو است و کمی شیر است. ماکیاتو کارامل اولین بار توسط ایتالیایی ها ابداع شد. در فرانسه به این قهوه کافه نویزت ( cafe noisette ) گفته می شود.این قهوه بسیار خوشمزه است.

مواد لازم :

  • سیروپ کارامل        ۲ قاشق سوپخوری
  • شیر                       ۱ لیوان
  • قهوه اسپرسو         ۲۵ میلی لیتر

طرز تهيه :

اسپرسو را دم کنید؛ در طول دم کردن اسپرسو، شیر را بچوشانید.

سیروپ کارامل را داخل لیوان بریزید. سپس شیر گرم را روی آن بریزید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه صبر کنید تا فوم شیر از شیر جدا شود. سپس اسپرسو را از بالا داخل لیوان بریزید، تا در زیر فوم و بالاتر از شیر، لایه‌ای قهوه‌ای ایجاد کند. سپس قهوه را سرو کنید.

نکته :

شیر نباید بجوشد و بخار از آن بلند شود، فقط حباب هایی روی شیر ایجاد شود (فوم شیر).

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام