کیش اسفناج و قارچ فرانسوی

کیش (quiche) نوعی پای است که با پای که برای دسر استفاده می شود، فرق دارد. کیش را می توان با انواع گوشت و سبزیجات پر کرد. ما در این مطلب، قارچ و اسفناج را انتخاب کرده ایم که سرشار از آهن و پروتئین هستند. این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و می‌توانید به سلیقه خود انواع سبزیجات، پنیرها و ادویه جات را در آن اضافه یا جایگزین کنید.

مواد لازم :

  • قارچ تازه  ۳۰۰ گرم
  • سیر خرد شده  ۱/۲ قاشق چایخوری
  • اسفناج پخته شده  ۲۰۰ گرم
  • پیاز داغ  یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ  چهار عدد
  • شیر  یک فنجان
  • پنیر فتا  ۱۰۰ گرم  (از پنیر خامه ای هم می توانید استفاده کنید)
  • پنیر پارمسان رنده شده  ۱/۲ فنجان
  • پنیر موزارلا رنده شده  ۱/۲ فنجان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن

 طرز تهيه :

ابتدا اسفناج ها رو بدون آب روی حرارت گذاشته تا کمی پخته شوند. مقدار خیلی کمی روغن بریزید و به همراه سیر کمی تفت دهید.

پیاز داغ رو به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سپس قارچ ها را در روغن بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. البته اگر قارچ آبدار دوست ندارید اجازه تا خشکتر شود.

کف ظرفی را که در برابر حرارت مقاوم است (مانند پیرکس) چرب کنید و قارچ ها را بچینید. روی قارچها اسفناج را ریخته، سپس پنیر فتا را روی آن پخش کنید. البته میتوانید همه مواد را باهم مخلوط کنید و روی هم نچینید.

در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و کاملا هم بزنید تا زمانی که کف کند. شیر و پنیر موزارلا و پارمسان را به همراه کمی نمک و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و روی اسفناج ها بریزید. به طوری که کاملا روی اسفناج ها را بپوشاند.

حالا ظرف را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده بگذارید تا به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه کاملا پخته شود و روی آن طلایی شود.

به مدت یک ربع اجازه دهیدخنک شود و سرو نمایید.

نکته ها :

  • این کیش را میتوانید مانند کوکو سبزی در ماهیتابه (حرارت خیلی کم) هم تهیه نمایید. در این روش فقط روی آن طلایی نمیشود.
  • میتوانید این کیش را در قالب های کاپ کیک به عنوان پیش غذا تهیه کنید.
  • این مقدار مواد برای یک ظرف گرد با قطر حدود ۲۰ سانت مناسب است
  • میزان این مواد برای ۴ نفر مناسب می باشد .

    گردآوری: مجله اینترنتی نت سام