کیک مرغ

شاید اکثر مواقع اسم کیک را که می شنوید، یاد خامه زیاد می افتید. اما در این مطلب قصد داریم کیک مرغ را به شما آموزش دهیم که غذایی خوش طعم است، این یک غذای مناسب برای مهمانی و دورهمی های شما است .

مواد لازم :

  • مرغ پخته شده      ٤٠٠ گرم
  • سيب زميني آبپز     ١٠٠ گرم
  • پنير صبحانه           ٢٠٠ گرم
  • سس مايونز           یکونيم پيمانه
  • خامه صبحانه         نصف پيمانه
  • سس خردل          ٢ قاشق سوپخوري
  • نان تست              به تعداد لازم
  • شير                    ٢ پيمانه
  • نمك و فلفل            به ميزان لازم
  • سس مايونز اضافي  ١ پيمانه
  • پيازچه يا تره يا جعفري به ميزان لازم
  • كوجه گيلاسي و هويج و فلفل رنگي به ميزان لازم ( برای تزئین)

طرز تهيه:

ابتدا نان تست را دورگيري مي كنيم.
مرغ پخته شده را به همراه سيب زميني، پنير، خامه، خردل، مايونز  و نمك و فلفل داخل دستگاه غذاساز كاملا مخلوط كرده و بصورت كرم درمي آوريم.
در يك ظرف مسطح، نان هاي تست دورگيري شده را بصورت يك مربع و یا دایره مي چينيم، روي تست ها را با شير مرطوب مي كنيم.
از مواد كرمي به اندازه نيم سانت روي تست ها مي ماليم و مجدد يك لايه نان تست كه با شير مرطوب مي كنيم و سپس مواد كرمي؛  لايه ها را تا زماني كه ۱/۳ از مواد كرمي باقي بماند ادامه مي دهيم.
سپس دور تا دور نان ها از بغل و روي آنها را با مابقي مواد كرمي كاور مي كنيم و با سس مايونز تمامي قسمت ها را مانند كيك كاور و يكدست مي كنيم.
كناره هاي نان را با پيازچه خرد شده و یا ساقه های آن و يا تره خرد شده يا جعفري خرد شده تزيين ميكنيم .
روي سطح كيك را ميتوان با تره ، هويج، گوجه گيلاسي يا خيار تزيين كنيد.
کیک را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید.
نکته :
  • حتما كيك بايد ۱ ساعت در يخچال استراحت كند سپس برش داده و سرو شود.
  •  این کیک را می توانید در اندازه كوچكتر و يك نفره هم درست كنید.
  • مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام