اسنک سبزیجات ایتالیایی

با پایان فصل تابستان، چه چیزی بهتر از خوردن مقدار زیادی از میوه ها و سبزیجات که به شما احساس سرزندگی و سلامتی می دهد.

در این مطلب تهیه غذایی را آموزش می دهیم که بسیار سریع آماده می شود و شما می توانید برای مهمانی هایتان از آن استفاده نمایید. به دلیل نداشتن گوشت و مرغ این غذا مناسب گیاهخواران می باشد.

مواد لازم :

  • پنیر موتزارلا           ۱۲۵گرم
  • بادمجان               ۲ عدد
  • ریحان تازه             چند شاخه
  • فلفل دلمه            ۲ عدد
  • روغن زیتون            نصف پيمانه
  • نمك و فلفل سیاه   به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا بادمجان ها به صورت ورقه های یک سانتی برش داده و با مقدار کمی روغن زیتون به مدت خیلی کوتاهی کمی تفت دهید.
پنیر و فلفل دلمه ها را نیز به صورت ورقه های نازک با قطر یک سانتیمتر برش دهید.
چند برگ ریحان را ریز خرد کرده و در یک کاسه مناسب با روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید تا یک سس رقیق بدست آورید.
در ظرف مناسب فر مقداری از سس را ریخته و سپس یک ردیف از ورقه های فلفل دلمه را کف ظرف بچینید.
روی ورقه های فلفل، پنیر و بعد ورقه بادمجان و سپس پنیر بگذارید. این ترتیب را دوباره انجام دهید.
بهتر است روی هر لایه مقداری از سس زیتون و ریحان را بریزید.
ظرف را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید.
پس از این که ظرف را از فر درآوردید می توانید با برگ های ریحان تزئین نمایید.
نکته :
  • در صورت تمایل می توانید این غذا را سرد سرو نمایید ، که در این صورت در ظرف مناسب سرو حلقه ها را طبق دستور بالا بچینید و بدون قرار دادن در فر سرو نمایید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام