ته چین آلبالو

ته چین آلبالو یکی از خوشمزه ترین ته چین ها می باشد که علاوه بر طعم و مزه خوبی كه دارد به لحاظ ظاهری هم زیبا و اشتهابرانگیز است. در ادامه دستور تهیه این غذای فوق العاده را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم :

  • برنج   ۳ پیمانه و نیم
  • تخم‌مرغ   ۳ عدد
  • ماست چکیده  ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری
  • آلبالو  ۴۰۰ گرم
  • شکر  ۴ قاشق سوپخوری
  • فیله مرغ ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهيه:

آلبالو ها رو بدون هسته کنید و رویشان شکر بپاشید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید. در صورتی که زمان کافی ندارید ، حداقل ۵ تا ۶ ساعت این کا را انجام دهید. سپس آنها را در یک سبد ریخته تا آب آلبالو ها جدا شود. مرغ را با پیاز سرخ کنید و با نمک و فلفل و زعفران و کمی آب بپزید. سپس مرغ را ریش ریش و یا بصورت تکه های کوچک خرد نمایید.

در یک ظرف در دار ماست و زعفران و یک عدد تخم مرغ را با هم ترکیب نمایید و مرغ را به این سس اضافه نموده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان مرغ ها را از این سس خارج نمایید. برنج رو به طریق معمول آبکش کنید. ماست ، ۲ عدد تخم مرغ ، زعفران و روغن رو مخلوط نموده و برنج را به این مخلوط اضافه کنید.

کف ظرف مورد نظرتون کمی روغن بریزید و کمی برنج کف قابلمه بریزید و روی آن آلبالویی که آبش گرفته شده را بریزید . لایه بعدی مرغ و بعد از آن برنج را اضافه کنید. برنج را به خوبی فشرده کنید و در آخر هم کمی از شهد آلبالو روی برنج بریزید. میتوانید کمی کره رو آب کرده و روی برنج ریخته و اجازه دهید با شعله کم حدود ۱ ساعت (متناسب با سایز ته چین) دم بکشد.

نکته ها : 

  • برنج ته چین باید کمی دان تر از حد معمول برداشته شود .
  • ته چین را در فر هم میتوانید بپزید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم.
  • در ته چین مجلسی هیچ وقت مرغ را ریش ریش نکنید، ته چین مجلسی باید مرغش تکه تکه باشد. پس در مهمانی های رسمی این نکته رو فراموش نکنید.
  • بعضی ها در ته چین از زرده تنها استفاده میکنند, بعضی ها ترکیب زرده و تخم مرغ کامل و بعضی ها هم فقط از تخم مرغ کامل!
  • اگر ماست دستور کم است، کمی ماست ضافه کنید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام