سالاد مرغ تایلندی رژیمی

حتما تا حالا یکی دو مدل سالاد که در آن مرغ داشته باشد رو امتحان کردید. استفاده از این نوع سالاد می تواند بعنوان یک شام سبک انتخاب خوبی باشد و برای افراد دیابتی و با افرادی که برای لاغری تلاش می کنند گزینه ی مناسبی باشد. مصرف این سالاد در میان وعده های عصر به دلیل داشتن مقدار قابل ملاحظه ای مرغ و زنجبیل که طبع گرم دارد برای افزایش مقاومت بدن توصیه می شود.

مواد لازم :

  • سینه مرغ                   ۱٫۲ سینه
  • کاهوی متوسط            ۱ عدد
  • هویج متوسط              ۱ عدد
  • خیار متوسط                ۲ عدد
  • پیاز (ترجیحا قرمز)          ۱ عدد
  • جوانه گندم                  ۱ پیمانه

مواد لازم جهت تهیه سس :

  • آبلیموی تازه                 ۶ قاشق غذاخوری
  • سس سویا                  ۲ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل                         ۱ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز تند        ۱/۵ قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی            ۱ پیمانه

طرز تهيه :

برای شروع سراغ مرغ بروید. برای آماده سازی مرغ به چند روش می توانید عمل کنید :

روش اول : سینه مرغ را به تکه های کوچک برش بزنید و آن را برای مدت کوتاهی به اندازه ۳ تا ۴ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

روش دوم : مرغ را آبپز کرده و آن را به رشته های کوچک برش بزنید.

روش سوم : سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید.

پس از آماده کردن مرغ ، کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید . هویج ها را نیز بصورت خلالی خرد نمایید . خیارها را نیز بصورت حلقه حلقه برش دهید.

ظرفی مناسب سالاد انتخاب نمایید و کاهو را در ظرف بریزید، به آن پیاز و هویج را اضافه کنید. مرغ و جوانه گندم را نیز به مواد اضافه نمایید و در نهایت خیار حلقه شده را روی مواد قرار دهید.

طرز تهیه سس:

برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت ۲۰ ثانیه در ماکروفر قرار دهید و یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید. کلیه مواد سس( زنجبیل، سس سویا، آبلیمو و پودر فلفل) را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید.

نکته :
اگر مقدار مرغ را بیشتر کرده یا از حبوبات پخته، جوانه گندم یا نودل در این سالاد استفاده کنید، آن را به یک غذای سریع و خوشمزه تبدیل می کنید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام