ساندویج تن ماهی استرالیایی

ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.

ماهی تن از جهت دیگری هم برای بیماران قلبی مفید است ، زیرا با دارا بودن ویتامین B6 ، سطح هموسیستئین خون را پایین می آورد و از آسیب دیواره رگ ها پیشگیری می کند.

مواد لازم :

  • تن ماهی
  • ذرت پخته شده  ۱۲۵ گرم
  • پیاز درشت  ١ عدد
  • سس مایونز ١ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه ( خرد شده ) ١ قاشق غذاخوری
  • نان گرد ساندویجی

طرز تهيه:

ابتدا روغن تن ماهی را خوب بگیرید.

در یک ظرف مناسب همه مواد را با هم مخلوط نمایید.

نان را با چاقوی مناسب برش زده و مواد را روی آن بریزید.

ساندویج شما آماده سرو می باشد.

نکته :

  • این ساندویج را می توانید تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید.
  • در صورت تمایل می توانید کنار این غذا توپ هایی از هندوانه و خربزه را به سیخ چوبی زده و با ماست سرو نمایید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام