شپردز پای انگلیسی

شپردز پای یکی از غذاهای سنتی انگلیس است.  “SHEPHERDS PIE ” یکی از غذاهای سنتی است که در هر کشوری به یک نام رایج است.“شِپِرد” یعنی چوپان و به این دلیل این پای، این نام را به خودش گرفته که این غذا در اصل از گوشت تشکیل شده است.
یک غذای اصیل انگلیسی که در تمام نقاط این کشور مورد توجه بوده و طرفداران بسیاری دارد. این غذا به خاطر غنای پروتئین و سبزیجات به همراه نشاسته به عنوان یک غذای مقوی و سالم محسوب شده و می تواند به راحتی در برنامه غذایی مان گنجانده شود. این غذا در ۳۰ دقیقه درست می شود و با این مقدار مواد می توانید برای ۴ نفر شپردز پای درست کنید.

مواد لازم :

  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • پوره سیب زمینی ۳ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر یک حبه
  • سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن یک قاشق چایخوری
  • نخود فرنگی یک پیمانه
  • هویج خرد شده (نگینی خرد شده )  نصف پیمانه
  • ذرت نصف پیمانه
  • قارچ خرد شده یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ( درصورت تمایل) ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • روغن به میزان لازم

طرز تهيه:

از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
در قابلمه ای روی حرارت بالا گوشت چرخ کرده را برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید، تا قهوه ای شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و تا نرم شوند، حدود ۴ دقیقه ی دیگر بپزید.

۲۴-food02

آویشن خشک شده، سس کچاب و آرد را به آن اضافه کنید و با سایر موادترکیب کنید. سبزیجات و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و برای ۳ دقیقه بپزید تا سبزیجات گرم شوند و آب غلیظ شود. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.

ترکیب گوشت را در قالب (با گنجایش ۸ پیمانه) بریزید. سپس پوره ی سیب زمینی را روی آن بریزید و با چنگال روی آن طرح بیاندازید.

قالب را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید ( تا زمانی که پوره سیب زمینی  طلایی و یا کمی قهوه ای شود ).

شپردزپای شما آماده سرو است.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام