شیرینی فرانسوی برای نوروز

ترافل خرما و ميوه هاي خشك

با نزدیك شدن به نوروز ۹۵ و سال نو، خانم‌های خانه‌دار به فكر طبخ غذاهای مخصوص عید نوروز و همینطور تهیه شیرینی و شكلات می‌افتند. آنهایی هم كه فرصت كافی دارند و اندكی سلیقه، خودشان دست به كار شده و شیرینی‌های خانگی خوشمزه را برای نوروز آماده می‌كنند.
حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمان هایتان بکشید و البته در هزینه ها هم صرفه جویی کنید.
این دستور تهیه ، شما را از خرید شکلات و تنقلات عید بی نیاز می کند و به دلیل وجود خرما به عنوان ماده اصلی ، بسیار رژیمی و بدون قند است.

مواد لازم :

  • خرمای بدون هسته ، یک و یک سوم فنجان
  • مغزهای خام ، ۱ فنجان
  • انجیر خشک شده یا توت خشک یا هلو خشک یا طالبی خشک شده یا میوه های خشک شده، ۱ فنجان
  • ترکیب پیشنهادی ما: بادام با خرما و طالبی خشک شده یا بادام و گردو و خرما و انجیر خشک شده

برای پوشش دهی ترافل ها :

  • پودر کاکائو، پودر نارگیل، مغزهای خرد شده، میوه های خشک شده، پودرهای تزئینی یا هرچه که می خواهید!

طرز تهيه:

همه چیز را در دستگاه غذا ساز بریزید و بخوبی مخلوط نمائید.
تا زمانی که مخلوط به شکل یک توپ در داخل دستگاه غذاساز در آید مخلوط نمائید؛ این کار ۲ تا ۳ دقیقه زمان می برد.
از یک قاشق کوچک استفاده نمائید، قدری از مخلوط را با قاشق بر دارید و با دستتان بشکل توپ گرد نمائید.
ترافل ها را با هر چیز که دوست دارید پوشش دهید. مثلا با پودر کاکائو، بادام خرد شده و نارگیل
ترافل ها را در یخچال نگه داری نمائید و هر زمان دوست داشید میل کنید.

نکات:
فقط از مغزهای خشک برای این دستور استفاده نمائید، زیرا اگر آنها خیس باشند، مخلوط نمی تواند بشکل ترافل در آید.
هر بار ترافل خود را با میوه های خشک شده مختلف درست نمائید، زیرا هر یک به ترافل های شما طعم منحصر بفردی می دهد. برای طعم شیرین تر، انجیر پیشنهاد می شود و قره قاط برای طعم کمی ترش تر پیشنهاد می شود.
همچنین هربار ترافل خود را با مغزهای مختلف خام امتحان کنید. پیشنهاد ما بادام و گردو است، اما اگر بادام هندی دوست دارید ، ترافل های خود را با بادام هندی درست نمائید.
اصل دستور العمل فرانسوی ترافل برای پوشش دهی فقط از پودر کاکائو استفاده می کند.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام