شیش انداز گیلانی

شیش انداز غذایی بومی می باشد که مخصوص منطقه گیلان است. این غذا کاملا گیاهی و بسیار خوش طعم می باشد. شما می توانید این غذا را با برنج و یا با نان سرو نمایید.

مواد لازم :

  • مغز گردوی چرخ شده یا خرد شده  ۳۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده یا رنده شده  یک فنجان
  • بادنجان قلمی متوسط  ۵ عدد
  • رب انار نصف فنجان
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهيه:

مغز گردو خرد شده را کمی تفت داده و دو تا سه لیوان آب به آن اضافه کرده ، با زردچوبه و نمک و فلفل و رب انار مىگذاریم با حرارت ملایم بپزد .
بادنجان ها را که تخمى نباشد پوست کنده به صورت چهارگوشه هاى ریز خرد مىکنیم(حدودا ۲٫۵ سانتیمتر در ۲٫۵ سانتیمتر). آنگاه بادنجان هاى خردشده را در روغن طورى سرخ مىنمائیم که کمى طلائى شود.
سپس آن را با پیاز داغ به مغز گردوى پخته شده اضافه کرده, کمى دارچین مىزنیم و مىگذاریم تا خورش آهسته چند جوش زده و جا بیفتد. این خورش را بجاى بادنجان گاهى با کدو هم تهیه می نمایند.
این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام