طعم خاص تازگی

سس پستو ریحان

مواد لازم :

  • دو فنجان ریحان تازه
  • دو حبه سیر خرد شده
  • یک چهارم فنجان مغز گردو خرد شده
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه :

  • ریحان و سیر را در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید که ترکیب یک دستی شوند.
  • سپس گردوها را اضافه کرده و مجددا با دستگاه مخلوط می کنیم.
  • پس از آن نمک، فلفل و روغن زیتون را به ترکیب اضافه و به خوبی مخلوط می کنیم .
  • در آخر پنیر پارمسان را افزوده و با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم.

 

نکته :

  • سس پستو برای پیتزا ، پاستا و … قابل استفاده است.
  • این دستورالعمل فاقد گلوتن است.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام