ناهار آسیایی سالم و رژیمی

سالاد ماکارونی آسیایی با بادام زمینی و نعنا

این دستور یک سالاد ، پیش غذا و یک غذای رژیمی است . شما بر اساس سلیقه می توانید در موقعیت های مختلف از این غذا استفاده نمایید. تهیه این غذا بسیار ساده و سریع می باشد. به دلیل عدم استفاده از نمک و روغن نباتی ؛ غذایی سالم و رژیمی می باشد.

مواد لازم :

  • نودل ( ترجیحا نودل قهواه ای ) و یا پاستا رشته ای نازک جو  یک بسته
  • بادام زمینی بدون نمک درشت خرد شده  یک چهارم فنجان
  • خیار متوسط یک عدد
  • پیازچه تازه نازک  دو عدد
  • برگ نعناع تازه  یک چهارم فنجان
  • روغن زیتون یا روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
  • سویا سس دو قاشق غذاخوری
  • آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل در صورت تمایل

طرز تهيه:

ابتدا در یک قابلمه مناسب آب را به جوش آورید و نودل ( پاستا) را درون آب در  حال جوش بریزید. نودل آماده شده را آبکش نمایید.

در یک کاسه بزرگ سویا سس و روغن زیتون و آب لیموی تازه را مخلوط نمایید. نودل را به آن اضافه نموده و به خوبی هم بزنید تا به خوبی به سس آغشته شود.
خیار را با پوست خرد نمایید و به نودل اضافه نموده . بادام زمینی که درشت خرد نموده اید نیز اضافه نمایید.
نعنا را درشت  و پیازچه را به صورت برشهای نازک خرد کنید و به ظرف بیفزایید.
همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.
غذای رژیمی شما آماده سرو می باشد.

نکته :
به دلیل استفاده از سویا سس نیازی به مصرف نمک نمی باشد .
سس سویا (soy sauce و یا soya sauce) نوعی سس تیره‌رنگ است که از دانه‌های گیاه سویا تهیه می‌شود. این سس شورمزه بوده و در آشپزی کشورهای خاور دور همچون چین و ژاپن کاربرد فراوانی دارد و از آن برای مزه‌دار کردن سوپ‌ها، مارینیدها، انواع گوشت، ماهی، سبزیجات و دیگر سس‌ها استفاده می‌شود.

سس سویا می‌تواند غلیظ و پررنگ و یا رقیق و کم‌رنگ باشد. سس‌های سویای کم‌رنگ معمولاً شورتر از انواع تیره‌رنگشان هستند و می‌توان از آنها در غذاهایی که نمی‌خواهند رنگشان تیره شود، استفاده نمود. سس‌های سویای تیره‌رنگ در مقایسه با انواع روشنشان غلیظ‌تر بوده ولی شوریشان کمتر است، با این حال از طعم و مزهٔ قوی‌تری نسبت به سس‌های سویای کم‌رنگ برخوردارند.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام