پنکیک خانگی

کیک تابه‌ای یا پنکیک (به انگلیسی: Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف می‌کنند.

کیک‌های تابه‌ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است. انواع متعددی از آن در سراسر اروپا وجود دارد. برای مثال در آلمان کیک‌های تابه‌ای با سیب‌زمینی درست می‌شوند.در منطقه مازندران این نوع نان به کماج که نوعی نان سنتی است معروف است.

مواد لازم :

  • آرد  یک و نیم پیمانه
  • بیكینگ پودر  یك قاشق غذاخوری
  • شكر  یك قاشق غذاخوری
  • نمك  نصف قاشق چای‌خوری
  • شیر  یك و نیم پیمانه
  • تخم‌مرغ  یك عدد
  • كره نصف قاشق غذاخوری (نرم شده در دمای اتاق)

طرز تهيه:

ابتدا آرد و بیکینگ پودر و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید.

شیر را اضافه و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید.

کره ذوب شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود.

تابه ی نچسب را روی حرارت قرار دهید و با کمی کره ته آن را چرب کنید.

با استفاده از ملاقه از مخلوط پن کیک بردارید و به صورت دایره ای روی تابه بریزید.

به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.

نکته :
تعداد پنكیك تهیه شده با این میزان مواد چهار عدد می‌باشد.

این پنکیک را می توانید با عسل، خامه صبحانه ، شکلات و میوه های فصل میل کنید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام