پیراشکی اسفناج

مواد لازم :

  • کره ( ذوب شده ) ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پوره اسفناج ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۴/۵ پیمانه
  • بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
  • کنجد : به مقدار دلخواه

مواد داخل پیراشکی :

  • پنیر سفید ۴۰۰ گرم
  • مغز گردو نصف پیمانه
  • جعفری ( در صورت تمایل) ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهيه:

کره ي آب شده را با تخم مرغ ها خوب بزنيد، سپس پوره اسفناج را به آن اضافه کنيد. در آخر آرد و بيکينگ پودر الک شده را افزوده کمي ورز دهيد تا خمير يک دستي به دست آيد. خمير را داخل کيسه نايلوني به مدت ۳۰دقيقه در يخچال استراحت دهيد. سپس با وردنه باز کنيد و با کاتر گرد ۱۲سانتي برش زده و وسط آن پنير،گردو و جعفري بگذاريد. دور تا دور خمير را کمي سفيده ي تخم مرغ بماليد. خمير را به شکل نيم دايره بسته و اطراف آن را به کمک چنگال فشار دهيد تا دو لبه خوب به هم بچسبند . روي پيراشکي ها سفيده ي تخم مرغ زده و کنجد بپاشيد . سپس در سيني فر بچينيد و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه ي سانتي گراد به مدت ۳۰دقيقه قرار دهيد تا خمير (نان )ترد شود.

در صورت تمایل می توانید خمیر را مربع کوچک برش زده و پیراشکی را مانند خمیر راویولی ببندید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام