یک سالاد تند هندی

سالاد تند گل کلم کبابی با انار

مواد لازم :

  • گل کلم ۱ عدد
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  • پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • موسیر ۱ عدد
  • خردل ۱ قاشق چایخوری
  • هویج ۲ عدد
  • دانه انار ۱ فنجان
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • گشنیز تازه خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون اضافه ۵۰ میلی گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سبزی منداب * ( در صورت تمایل) ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. گل کلم را خرد کنید و در یک ظرف مناسب فر ریخته و روی آن روغن زیتون ریخته و زردچوبه ، نمک و فلفل پاپریکا را بپاشید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه داخل فر گذاشته تا کبابی شوند.

۸-food-2

در این فاصله سس سالاد را آماده کنید : موسیر را خیلی ریز خرد کرده و با خردل ، روغن زیتون ، آب لیمو ترش و نمک و فلفل مخلوط نمایید.

هویج را سایز درشت رنده کرده و در یک کاسه بزرگ جهت سرو سالاد بریزید. سپس گل کلم و برگ های سبزی منداب را اضافه کنید. سس را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گل کلم ها له نشوند.

در آخر گشنیز خرد شده و دانه های انار را اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید.

سالاد شما جهت سرو آماده است.

* نکته: گیاه منداب را بیشتر بشناسید .

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام