یک شام مکزیکی برای یلدا

خوراک مرغ و سیب زمینی با سس انار

مواد لازم :

  • سینه مرغ ۲ تکه
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • آب انار یک لیوان
  • آبلیمو یک قاشق غذا خوری
  • آب پیاز یک فنجان
  • پباز بزرگ یک عدد
  • برگ بر ۳ عدد
  • زعفران آب کرده یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد کنید و استخوانهای اضافه اش را بگیرید و آن را داخل ظرف در داری به همراه آب پیاز،آبلیمو،زعفران و برگ بو حدود ۴ساعت تا ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.سپس آنها را داخل آبکش ریخته و با مقداری آب و نمک و ۱عدد پیاز بزرگ و سایر مواد دلخواه (مثل فلفل دلمه ای،برگ بو و …) نیم پز کنید پس از آن مرغ را ابکش کرده و وقتی خشک شد داخل کمی کره و روغن خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
سیب زمینی ها را درشت خرد کرده و بعد با آبجوش همراه با نمک ۵دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید تا خشک شوند(زمان مهم است)
داخل تابه کمی روغن بریزید سپس سیب زمینی خرد شده را داخل آن کاملا سرخ کنید.
وقتی سیب زمینی سرخ شد آن را به ظرف دلخواه منتقل کرده و مرغها را روی آن بچینید و بعد آب انار را داخل آن بریزید و رویش نمک و فلفل پاشید . ظرف را ۱۵دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید و با شعله بالای فر غذا را کاملا تنوری کنید.

نکته :

  • برای تزیین می توانید از کمی جعفری خرد شده استفاده نمایید.
  • در صورت تمایل مقداری گلپر هم به خوراک اضافه کنید.
  • در صورت تمایل داخل مواد مرغ کمی رب انار هم اضافه کنید.
  • بهتر است آب انار شما ملس باشد تا خوراک خوشمزه تر شود.
  • به جای آب انار میتوانید از رب انار هم استفاده کنید.
  • میتوانید تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخ کنید.
  • در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا روی خوراک بپاشید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام