یک پیش غذای هیجان انگیز

مافین مرغ اسپایسی با نان تورتیلا

مواد لازم :

  • ۲ یا ۳ عدد نان تورتیلا
  • یک چهارم فنجان سس مایونز
  • یک چهارم فنجان کنسرو فلفل هالوپینو
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری آب لیمو تازه
  • نصف فنجان موسیر یا پیازچه
  • یک و نیم فنجان مرغ پخته شده (ریز خرد شده)
  • گشنیز ( چند شاخه)
  • آواکادو
  • روغن مایع

طرز تهیه :

  • ابتدا فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
  • نان های تورتیلا را با یک قالب گرد که با سایز قالب مافین شما مطابقت داشته باشد برش بزنید. (سایز استاندارد ۷٫۵ سانتیمتر)
  • برش های نان را در قالب مافین قراردهید تا فرم قالب را بگیرند و روی آنها را با روغن اسپری نمایید.
  • قالب نان ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قراردهید. ( تا زمانیکه روی نان ها طلایی شود)
  • سپس اجازه دهید نان ها سرد شوند.
  • مایونز ، هالوپینو ، آب لیمو، موسیر (یا پیازچه) ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و سپس مرغ را اضافه کنید.
  • از این مخلوط به اندازه یک قاشق غذاخوری روی نان ها بریزید و با گشنیز و آواکادو تزیین نمایید.

chiken-text

نکته :

  • در این ترکیب می توانید از فلفل هالوپینو خشک شده هم استفاده نمایید.
  • در صورت تمایل از جعفری به جای گشنیز استفاده کنید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام