بریانی مرغ هندی

بریانی هندی یکی از غذاهای معروف هندوستان است که با برنج و گوشت طبخ شده و علاوه بر هندوستان با روشی تقریباً مشابه در کشورهای عربی و جنوب شرقی آسیا نیز تهیه می شود. ریشه کلمه “Biryani” از کلمه “بریان” زبان فارسی گرفته شده است.

مواد لازم :

  • برنج   ۳ پیمانه
  • مرغ   نیم کیلو
  • پیاز بزرگ   یک عدد
  • سیر   دو حبه
  • زنجبیل تازه   یک قاشق مرباخوری
  • سیب زمینی متوسط   دو عدد
  • زعفران   نصف قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی   یک قاشق غذاخوری
  • روغن   به میزان لازم
  • نمک و فلفل   به مقدار لازم

طرز تهيه :

برنج را از قبل خیس کرده، بپزید و آبکشی کنید. قطعات مرغ را در قابلمه ریخته و همراه با یک لیوان آب، پیاز، سیر خرد کرده، زنجبیل نرم شده و ادویه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. به طوری که کمی از آب آن باقی بماند. مرغ ها که آب پز شدند آنها را کمی سرخ کنید.

 سیب زمینی ها را به صورت خلالی درشت خرد کرده و در روغن سرخ کنید.

حالا قطعات مرغ سرخ شده را در آب مرغ باقیمانده انداخته سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی آبجوش حل کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا سس غلیظ شود.

 سپس سیب زمینی های سرخ شده را به مرغ اضافه کنید.

سپس مقداری برنج را در قابلمه ریخته و مرغ های آماده شده را لابه لای آن بگذارید. این کار را چند بار تکرار کنید تا همه مواد درون قابلمه قرار بگیرد. روی برنج مقداری روغن همراه زعفران آبکرده بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام