سالاد نخود و پنیر پاییزی

گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود. گشنیز خاصیت ضدنفخ دارد که در این سالاد  در کنار نخود بسیار مناسب می باشد. این سالاد در اصل یک پیش غذای هندی است که مناسب گیاهخواران می باشد. ترکیب فیبر و پروتئین در این سالاد دلیل خوبی است که شما آن را به عنوان یک غذای سبک و ساده انتخاب نمایید.

مواد لازم :

  • نخود                              یک فنجان
  • پنیر فتا                           یک چهارم فنجان
  • روغن زیتون                     یک قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش تازه                  یک عدد
  • گشنیز تازه                      یک دوم فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده     یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه                     یک قاشق چایخوری

طرز تهيه :

ابتدا نخود ها را خوب بپزید و پس از پخت آب آن را خالی کنید و اجازه دهید خنک شوند.

گشنیز را خرد نمایید . پنیر فتا را با یک چنگال خرد کنید.

در ظرف مناسب سرو همه مواد را با هم به خوبی مخلوط نمایید و در آخر آب لیمو را گرفته و اضافه کنید.

سپس پودر فلفل سیاه را روی سالاد بپاشید.

سالاد شما آماده سرو می باشد.

۴۴-food02

نکات :

  • به دلیل وجود پنیر در این سالاد نیازی به اضافه کردن نمک نمی باشد.
  • برای پخت نخود ها بهتر است از آنها را از قبل خیس نمایید.

گردآوری:مجله اینترنتی نت سام